Medlemskab

Alle, der kan tilslutte sig foreningens formål, er velkomne til at blive medlem af Københavns Højskoleforening og komme til foredrag og foreningens øvrige arrangementer. Medlemskab er enten gældende for et helt kalenderår eller for sommerperioden i Haven i Vanløse.

Kontakt gerne foreningens formand Jacob Jensen på telefon 50 59 07 89 eller medlemmer i den øvrige bestyrelse for oplysninger om foreningen.

Kontingent

Kontingentet fastsættes hvet år af generalforsamlingen. For tiden er det 275 kr. halvårligt.

Sommermedlemskab gælder for Havens åbningstid, som normalt er fra begyndelsen af april til midten af september. Kontingent for et sommermedlemskab er 275 kr.

Kontingent indbetales via netbank senest 1. januar og senest 1. juli på foreningens konto:

Registreringsnummer 1551

Kontonummer 3001458.

Kontingentet kan også betales kontant til foreningens kasserer, Irene Albrecht i forbindelse med arrangementer, hvor kontoret er åbent fra kl. 18.00.

Nyhedsbreve

Medlemmer af Københavns Højskoleforening modtager foreningens nyhedsbrev på mail med oplysninger om kommende arrangementer. For medlemmer, der ikke har mail udgives nyhedsbrevet i papirudgave.

Facebook

Du kan følge Københavns Højskoleforening på facebook:www.facebook.com/Koehoe

Betaling ved arrangementer

Ved foredragene betaler medlemmer 35 kr. i entre. Gæster, som ikke er medlemmer, betaler 75 kr. I disse priser er indregnet kaffe/te og brød. Entreen ved øvrige arrangementer fremgår af programmet.

Brug og aktiviteter i "Haven"

Medlemmerne passer selv hus og have. Har du håndværksmæssig snilde eller kan du lide at arbejde med blomster og grønne planter, kan du melde dig til haveudvalget. Vi kan altid bruge et par ekstra hænder. Alle medlemmer er velkomne til at komme i foreningens have i Vanløse. Vi tilstræber at holde åbent hver søndag i sommerperioden fra kl. 14.00 til 17.00. Andre tidspunker er også mulige. Ansvaret for åbning og lukning går på skift mellem foreningens medlemmer. Adgang til Haven sker ved anvendelse af en kode til Havens nøgleboks. Aftale om brug, adgangskode og tidspunkt for åbning hos foreningens formand.

Medlemskab af Københavns Højskoleforening

Hvis du ønsker at blive medlem af Københavns Højskoleforening skal du sende en mail til info@koehoe.dk med oplysninger om navn, adresse, telefonnummer.

Kommende foredrag, koncerter og møder


Københavns Højskoleforening, Telefon 30 71 80 30