Afslutningsfest for medlemmer

I Københavns Højskoleforening slutter vi en travl sæson af med fest for foreningens medlemmer. Vi er så heldige, at Bent, som er kok og medlem af bestyrelsen, vil lave en lækker menu til os. Den består af en forret, buffet med forskellige retter og en dessert samt kaffe. Der vil

Start

9. oktober 2021 - 18:00

End

I Københavns Højskoleforening slutter vi en travl sæson af med fest for foreningens medlemmer.

Vi er så heldige, at Bent, som er kok og medlem af bestyrelsen, vil lave en lækker menu til os. Den består af en forret, buffet med forskellige retter og en dessert samt kaffe. Der vil være et italiensk anstrøg. Vin, øl og vand kan købes i baren.

Vi får også besøg af ”Halløjsaband”, der spiller musik, som vi kan danse til. Måske kommer der andre overraskende indslag, men uanset hvad så regner vi med, at vi får en rigtig hyggelig aften.

Tilmelding på mail: info@koehoe.dk  senest fredag d. 1. oktober. Skriv navn og antal, og om vi skal tage hensyn til maden i forhold til allergier og vegetarer.

Prisen er 150 kr. pr. person og betales via foreningens MobilePay på 248420, hvor du anfører dit navn og ”afslutningsfest”. Det er også muligt at betale kontant på selve festaftenen – husk dog at tilmelde dig på forhånd.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesmedlem Annette på tlf. 22631957.

Vi glæder os til at se jer til en festlig aften!

TOP
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com