Bliv medlem

Alle, der kan tilslutte sig foreningens formål, er velkomne som medlemmer i Københavns Højskoleforening. Kontingentet fastsættes hvert år på generalforsamling og er for tiden 275 kroner pr. halvår. Som medlem får du adgang til arrangementer og til foreningens have, som ligger på Damstien 25 i Vanløse. Visse arrangementer har en entrépris, typisk på 35 kroner, og det beløb dækker udgifter til kaffe, kage mm. Tilmeld dig som medlem ved at udfylde formularen nederst på denne side. Herefter modtager du en email med informationer om bl.a. betaling af kontingent.

 

Nyhedsbreve

Medlemmer af Københavns Højskoleforening modtager foreningens nyhedsbrev på mail med oplysninger om kommende arrangementer. For medlemmer, der ikke har mail, udgives nyhedsbrevet i papirudgave.

 

Brug af “Haven”

Medlemmerne passer selv hus og have på Damstien 25, i daglig tale blot kaldet “Haven”. Vi kan altid bruge et par ekstra hænder, og du kan skrive til info@koehoe.dk, hvis du er interesseret i at give en hånd med.

Alle medlemmer er desuden velkomne til at bruge Haven i sommerhalvåret. Aftale om brug, kode til nøgleboksen og tidspunkt for åbning kan aftales ved at skrive til foreningens bestyrelse på info@koehoe.dk.

Medlemmer af Københavns Højskoleforening kan efter to års medlemskab låne Haven til private arrangementer. Der betales et gebyr for forbrug af el og vand mv. Udlån aftales med bestyrelsesmedlem Else Marie på tlf. 22 43 42 98.

 

    Dit fulde navn (skal udfyldes)

    Din fulde adresse

    Dit telefonnummer

    Din Email