Fællesspisning

Højskoleforeningen har en fællesspisningsgruppe, der byder medlemmer af foreningen og andre interesserede på primært økologisk og vegetarisk mad i foreningens dejlige spisesal. Fællesspisningsgruppen synes, at det er sjovt at finde på nye retter, der kan serveres for 40 mennesker og er glade, når det lykkes at servere god mad for folk, der hygger sig sammen. Vi lægger også vægt på at hygge os sammen både, når vi planlægger, laver mad og rydder op. Ring endelig til enten Charlotte eller Anna Grethe, hvis du gerne vil være med uanset om du har lidt eller meget tid at byde ind med

Maden serveres under uformelle rammer, og helt i højskoleånden vægtes socialt samvær, kulturelle indslag, fællessang, fællesskab og plads til alle generationer. Det er lykkedes at skabe rammer for deltagelse af både unge, ældre og børnefamilier.

Der er fællesspisning ca. en gang om måneden i de måneder, foreningen har åbent. Billetter kan købes online under menupunktet ”Billetter”, og salget slutter 4 dage før arrangementet. Hvis du ikke ønsker onlinekøb, kan du ringe til Charlotte (51396343) eller til Anna Grethe (60653688)

 Vi er altid på udkig efter nye medlemmer- Vores store ønske er, at vi bliver nok til, på skift, at fordele os på to hold. Det ene hold står for alt det der foregår indtil maden sættes på bordet og det andet hold klarer opgaverne, når der er spist. Det kræver, at vi får endnu tre-fire til med på holdet.

Kunne du tænke dig at være med i gruppen? Vi lover dig, at det aldrig bliver kedeligt! 

Hvis du, af en eller anden årsag, kun kan være med nogle af gangene, kun vil lave mad/vaske op, så hold dig ikke tilbage. Vi finder ud af det!!

Skriv eller ring endelig til en af os, hvis du er frisk! 

På forhånd; tusind tak! 

 Kærlig hilsen ’fællesspisningsgruppen’:

Marie:​​23727290

Anna Grete:​​60653688

Annette:​​42507095

Charlotte:​​51396343

 

 

Kunst i højskolen

Københavns Højskoleforening har en kunstgruppe, hvis primære opgave det er at skabe interesse for kunst og samvær. Vi prøver at vise et bredt udsnit af kunst. Vi har indrettet vores lokaler på Damstien 25 i Vanløse, så kunstnerne får mulighed for at vise deres kunst på en interessant og publikumsvenlig måde.

Vi håber på vores udstillingssted vil være et attraktivt sted at møde kunsten og kunstnerne. Er du interesseret i at være med i kunstgruppen så  kontakt Bent Belvedere Christensen

Med kunstnerisk hilsen Kunstgruppen

 

Haven – Kultur og Natur

Haven er det, der fysisk omkranser Højskoleforeningen. Den byder på fred og giver plads til fællesskabet, til udendørs arrangementer og aktiviteter. Det er her vi er begyndt at tænke mere i biodiversitet de senere år, og her vi tilbyder medlemmer at være med, både til at tage del i havearbejdet og til at diskutere, hvordan haven skal leve op til vores værdier om at være klimabevidste. Foreningen er blevet partner med “Vilde med vilje”. Læs mere her: http//www.vildmedvilje.dk/koehoe/

 

Vi har havedage hver tirsdag. Lis er der også om torsdagen og kan have brug for en hånd. Det er også muligt for medlemmer at tage sig af et bestemt område eller arbejde i haven. Desuden har vi arbejdsdage nogle gange om året, hvor det kan være vældigt festligt at udføre opgaver og sørge for gøre rent, rydde op og passe haven sammen. Kom og vær med. Som medlem er det også din have.

Kontakt:

Else Marie på 22 43 42 98 eller på info@koehoe.dk

Nina Friis: 23 20 51 53