HAVNENS FORVANDLING

Københavns Højskoleforening og den verdensberømte danske arkitekt Jan Gehl inviterer på en helt speciel oplevelsestur! Oplev København set fra søsiden med foredrag af Jan Gehl. I århundreder har København vendt ryggen til havnen. Her var røg, støj, knejper, lette damer og fulde søfolk. Mange gode grunde til at se den

Start

11. august 2024 - 15:30

End

11. august 2024 - 17:30

Københavns Højskoleforening og den verdensberømte danske arkitekt Jan Gehl inviterer på en helt speciel oplevelsestur! Oplev København set fra søsiden med foredrag af Jan Gehl.

I århundreder har København vendt ryggen til havnen. Her var røg, støj, knejper, lette damer og fulde søfolk. Mange gode grunde til at se den anden vej. I løbet af få årtier er også havnen i København, som havne overalt i verden, blevet totalt forvandlet. En Arbejdshavn er blevet til en Fritidshavn. Fra at være et sted man vendte ryggen til er det nu blevet et af de mest attraktive områder i byen. Det er også det sted i byen hvor der er mest at se på, hvor det gælder Arkitektur og boligbyggeri. 

Københavns Højskoleforening inviterer på sejltur hvor vi kan se det hele : Fra Opera i nord til Sluseholm i syd, med mange afstikkere. Turen starter med en introduktion til et af de mange nye kulturbyggerier i havnen, nemlig Dansk Arkitektur Center . Turguide bliver Professor, Arkitekt Jan Gehl. Værsågod at stige ombord.

HVORNÅR: Søndag 11 August 2024

HVAD TID.: KL: 15.30

MØDESTED: Dansk Arkitektur Center (BLOX), Bryghuspladsen (lige ved Langebro)

Køb din billet på www.koehoe.dk

://koehoe.dk/billet/, Københavns Højskoleforening.’

 

 

TOP
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com