Biodiversitet og dens liv i Haven og Engen

Søndag den 16. Juni 2024 kl. 15-17 🌱Biodiversitet og dens liv i Haven og Engen🌱   Du er hermed inviteret til en søndag eftermiddag i Københavns Højskoleforenings dejlige have, Damstien 25 i Vanløse til oplæg om biodiversitet og dets habitat. Her vil direktør Christina Kaaber-Bühler fra Vild med Vilje sætte

Start

16. juni 2024 - 15:00

End

16. juni 2024 - 17:00

Søndag den 16. Juni 2024 kl. 15-17

🌱Biodiversitet og dens liv i Haven og Engen🌱

 

Du er hermed inviteret til en søndag eftermiddag i Københavns Højskoleforenings dejlige have, Damstien 25 i Vanløse til oplæg om biodiversitet og dets habitat.

Her vil direktør Christina Kaaber-Bühler fra Vild med Vilje sætte fokus på erfaringer og udfordringer med opstart af biodiversitet i Københavns Højskoleforening og på dets habitat i et område omgivet af sø og eng. Per Stengade fra Enggruppen vil fortælle om udviklingen af Engens vegetation og dens betydning for engens liv og dets habitat.

Vi ønsker at få en diskussion om og ideer til hvad vi kan gøre mere – og mindre, og diskutere, hvordan vi selv kan mangfoldiggøre vores egne haver, gårdanlæg og altaner med de erfaringer, vi har i dag, og om den viden vi skal indhente, og om hvad nærheden til Engen betyder for de nærliggende habitater.

Kom og deltag med dine egne erfaringer, viden, spørgsmål og ideer. Hvordan kan vi alle bidrage til at bevare og øge biodiversitet og det liv, den bidrager til? Hvordan kan vi være med til at øge livskvalitet og skabe fællesskaber omkring biodiversitet?

 

Salg af kolde drikke, kaffe, te og kage.

ENTRE: Gratis

TOP
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com