Er Kirgisistan for langt væk?

Nej, ikke når man har været der. Peter Marsling og Anne Hove har rejst i landet, som Seniorsupportere for Folkekirkens Nødhjælp, med Det Europæiske hus og på egen hånd. Som en tråd gennem rejserne har arbejdet sammen med kvindeorganisationen Erayim været centralt. Peter Marsling og Anne Hove har undervist sammen

Start

8. maj 2019 - 19:30

End

8. maj 2019 - 21:30

Nej, ikke når man har været der. Peter Marsling og Anne Hove har rejst i landet, som Seniorsupportere for Folkekirkens Nødhjælp, med Det Europæiske hus og på egen hånd. Som en tråd gennem rejserne har arbejdet sammen med kvindeorganisationen Erayim været centralt. Peter Marsling og Anne Hove har undervist sammen i engelsk på universitetet i Bishkek, engelsk og musik i At Bashi i det sydøstlige Kirgisistan. Desuden har vi indsamlet penge og samarbejdet med medarbejderne i Erayim om fundraising, planlægning og network, samt undervist i engelsk.

I dette smukke bjergland, som er på størrelse med Danmark, kæmper befolkningen dagligt mod manglende arbejde, nedslidt land, kulde og mangel på indflydelse og fremgang. Men de hjælper hinanden ved at organisere sig i selvhjælpsgrupper, som kvindeorganisationen Erayim har oprettet og stadig støtter rundt om i landet. Der er i dag selvhjælps grupper i mere end i 144 landsbyer.

 

TOP
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com