Forårskoncert i Haven - kaffebord med varme hveder

Københavns Højskoleforening byder på en aften i Haven med indtryk for flere sanser: Haven iklædt sin flotte forårsdragt, sangprogram med Kor Dialis og kaffe/te med varme hveder i anledning af, at det næsten er St. bededags aften. Hvis du ønsker at deltage i arrangementet, må du gerne skrive dig på

Start

14. maj 2019 - 19:30

End

14. maj 2019 - 21:30

Address

Damstien 25, 2720 Vanløse   View map

Københavns Højskoleforening byder på en aften i Haven med indtryk for flere sanser: Haven iklædt sin flotte forårsdragt, sangprogram med Kor Dialis og kaffe/te med varme hveder i anledning af, at det næsten er St. bededags aften.

Hvis du ønsker at deltage i arrangementet, må du gerne skrive dig på listen ved kommende møder eller ved at skrive dig på som deltager via foreningens side på Facebook.

Entre 35 kr. for medlemmer og 75 kr. for gæster. Entreen dækker kaffe/te og varme hveder.

 

Kor Dialis synger foråret og sommeren ind med det festlige, melodiøse og lyriske svenske nationalværk ”Förklädd Gud” fra 1939 komponeret af Lars-Erik Larsson. Kor Dialis bliver akkompagneret af pianist Mimi Dulong og oboist Line Rønn Ingvardsen og derudover medvirker en sopran, en baryton og en recitator. Aftenens program byder også på færøsk musik af Kári Bæk og danske sange komponeret eller arrangeret af Phillip Faber. Fælles for al musikken er, at lyrikken er det bærende element, og aftenen byder bl.a. på digte af William Heinesen, Hjalmar Gullberg og Emil Aarestrup.

Kom foråret og sommeren i møde med en stemningsfuld koncert.

 

MORE DETAIL

Email

info@koehoe.dk

TOP
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com