Havedage

Havedage i Højskoleforeningen Have-gruppen vil gerne invitere til havedag de kommende to weekender: Lørdag den 24. februar kl. 10-15 Fredag den 1. marts kl. 14-17 Lørdag den 2. marts kl. 10-15 Som de fleste af jer ved, har vi de sidste par år gjort en række initiativer for at givere

Start

24. februar 2024 - 10:00

End

2. marts 2024 - 15:00

Havedage i Højskoleforeningen

Have-gruppen vil gerne invitere til havedag de kommende to weekender:

Lørdag den 24. februar kl. 10-15

Fredag den 1. marts kl. 14-17

Lørdag den 2. marts kl. 10-15

Som de fleste af jer ved, har vi de sidste par år gjort en række initiativer for at givere mere plads til hjemmehørende arter til gavn for biodiversiteten. Foråret er allerede godt på vej, og hvis vi lækker en god stærk indsats nu, er håbet af arbejdsbyrden bliver mindre hen over sommeren. Vi håber derfor at se en masse glade have- og biodiversitetsinteresserede, hen over de to weekender 

 

I må meget gerne melde jer til, så vi ved nogen lunde hvor mange der kommer. Lørdage sørger vi for frokost til alle fremmødte. 

Arbejdsopgaverne vil være som følger (i prioriteret rækkefølge):

1) Slås spøljsløg med den lille plæneklipper. For at dette kan gøres, skal der fjernes visne stappe fra sidste års blomstring. 

2) Fjernes kogler fra petanque banen

3) Slå så meget af græsset som det er muligt (mange steder er det for vådt, men hvor det er muligt skal det gøres). For at dette kan gøres skal der samles grene og kviste fra plænerne. Gren lægges i knas hegn. 

4) Rense vand-bassiner med is. Fjerne alt dødt planemateriale. Bevar vandet. 

Husk også at der er arbejdsdag for oplukning af haven den 8. marts kl. 14-17 og den 9. marts kl 10-17 (bliver annonceret i separat opslag).

TOP
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com