Start
24. oktober 2023 - 19:00
End
24. oktober 2023 - 21:00
Program og praktiske eksempler.
Program:
Bæredygtige spisevaner og forbrug, hvordan og hvorfor?
- Oplæg ved bæredygtighedsforsker Michael Søgaard, Ålborg Universitet
- Fokus på plantebaserede fødevarer og eksempler på opskrifter og vores forbrug
Dyrk dine egne grøntsager, hvordan?
- Oplæg ved Camilla Brok, som dyrker sin have, så hun og familien på tre er delvis selvforsynende med grøntsager. Om dyrkning af køkkenhave og glæderne og tips til at komme igang. Og om at dyrke den som permakultur.
Køb lokalt producerede råvarer, hvorfor og hvordan?
- Orientering og intro til fødevarefællesskabet i Vanløse med præsentation og prøvesmagning af årstidens grøntsager.
- Afslutning og debat.
Arrangementet er støttet af Nordea Fonden
Der serveres æblekage i pausen