Jazzkoncert med Michael Sunding

Københavns Højskoleforening inviterer til en aften i jazzens tegn. Her vil den lokale jazzmusiker Michael Sunding spille en koncert i to sæt med egne værker inspireret af bl.a. Højskolesangbogen og den danske komponist Carl Nielsen. Inden koncerten vil Sunding fortælle om sin tilgang til jazzen samt stå i spidsen for

Start

6. september 2020 - 15:00

End

6. september 2020 - 17:00

Københavns Højskoleforening inviterer til en aften i jazzens tegn. Her vil den lokale jazzmusiker Michael Sunding spille en koncert i to sæt med egne værker inspireret af bl.a. Højskolesangbogen og den danske komponist Carl Nielsen.

Inden koncerten vil Sunding fortælle om sin tilgang til jazzen samt stå i spidsen for en fællessang med publikum. Efter koncerten vil der være tid til spørgsmål, og halvvejs holder vi en pause, hvor publikum kan nyde forfriskninger, hilse på hinanden og tale om musikken. Kolde og varme drikke kan købes kontant eller via Mobile Pay.

Koncerten spilles indendørs, men haven vil være åben allerede fra kl. 12.00, og der er derfor mulighed for at nyde sin medbragte mad i det grønne, inden Sunding spiller op ved klaveret.

Koncerten afholdes i højskoleforeningen hus på Damstien 25, og den vil være åben for alle – både foreningens medlemmer og gæster udefra. Vær opmærksom på, at vi grundet corona og reglerne for forsamlinger kun lukker 100 personer ind. Kom derfor i god tid, hvis du vil være helt sikker på at få en billet.

Billetter: Billetter sælges i døren fra kl. 14.30. En billet koster 50 kr. for medlemmer og 70 kr. for gæster.

TOP
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com