Kunst i Haven

Københavns Højskoleforening inviterer til vores årlige kunstdag, hvor du kan møde hele 18 lokale kunstnere. Der er også mulighed for at gøre et kunstkøb. Det bliver en spændende dag, hvor du kan deltage i forskellige kreative workshops. Blandt andet vil kunstner Karin Larsen stå for en workshop både for børn

Start

7. august 2021 - 11:00

End

7. august 2021 - 17:00

Københavns Højskoleforening inviterer til vores årlige kunstdag, hvor du kan møde hele 18 lokale kunstnere. Der er også mulighed for at gøre et kunstkøb.

Det bliver en spændende dag, hvor du kan deltage i forskellige kreative workshops. Blandt andet vil kunstner Karin Larsen stå for en workshop både for børn og voksne, hvor man kan lave små collager.

JAKOB LA COUR STUDIO faciliterer en VR-arkade til ‘Kunst i Haven’, hvor du har mulighed for at prøve kræfter med det nye medie Virtual Reality, som baner vejen for helt nye udtryksformater.
Prøv f.eks at lave dit eget 3D-malleri – få en gratis introduktion kl. 12 og 14.

Vi får også besøg af musikgruppen “Hiv og sving”, som med fire harmonikaer, en guitar og en bas giver et par festlige koncerter i løbet af eftermiddagen.

Foreningens bod sælger sandwich, kage samt kolde og varme drikke.

Alle er meget velkomne – medlem som ikke medlem – til en dag fyldt med kunst, kreativitet og hyggeligt samvær.

Entré: gratis

TOP
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com