Loppemarked

Igen i år byder vi indenfor til loppemarked i Københavns Højskoleforening. Her kan du kigge på lopper og nyde din medbragte frokost i foreningens store, grønne have, som ligger ved Damhussøen. I foreningens bod kan du også købe kolde og varme drikke, et stykke kage eller en sandwich. Der er

Start

29. august 2021 - 10:00

End

29. august 2021 - 15:00

Igen i år byder vi indenfor til loppemarked i Københavns Højskoleforening. Her kan du kigge på lopper og nyde din medbragte frokost i foreningens store, grønne have, som ligger ved Damhussøen. I foreningens bod kan du også købe kolde og varme drikke, et stykke kage eller en sandwich. Der er selvfølgelig også noget til vegetarerne.

Entré: Gratis

 

Vil du sælge?

Du kan også deltage som stadeholder og sælge ud fra gemmerne. Stadepladserne sælges efter først til mølle ved henvendelse til Marie Enevoldsen på enevoldsen.marie@gmail.com. Der findes både stadepladser indendørs og udendørs i haven – alle stadeholdere får ca. 5 kvadratmeter at boltre sig på.

Pris, udendørs: Stadepladser udendørs koster 150 kroner. Her er der fri mulighed for at placere dig i haven, og du er velkommen til at låne en af foreningens hvide pavilloner, som dog kun findes i et begrænset antal.

Pris, indendørs: Stadepladser indendørs koster 250 kroner, og de er udstyret med et bord på 0,75 x 1,5 meter.

TOP
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com