Sankt Hans aften - fuldt booket

OBS: Arrangementet er desværre fuldt booket, og vi har derfor ikke plads til flere.  Traditionen tro afholder Københavns Højskoleforening Sankt Hans aften den 23. juni. Haven er åben fra kl. 18.00, og hele arrangementet foregår udendørs. Medbring evt. madkurv og eget tæppe eller puder til at sidde på. Der vil

Start

23. juni 2020 - 18:00

End

23. juni 2020 - 22:00

OBS: Arrangementet er desværre fuldt booket, og vi har derfor ikke plads til flere. 

Traditionen tro afholder Københavns Højskoleforening Sankt Hans aften den 23. juni. Haven er åben fra kl. 18.00, og hele arrangementet foregår udendørs. Medbring evt. madkurv og eget tæppe eller puder til at sidde på. Der vil desuden være stole til dem, der har behov for det. Bålet tændes kl. 21.00, og foreningen sælger kaffe, kage og kolde drikke til billige priser.

Med de nye regler for forsamlinger, kan vi desværre ikke holde dørene åbne, som vi plejer. Derfor vil det i år være nødvendigt at tilmelde sig arrangementet, og her får foreningens medlemmer mulighed for at tilmelde sig før naboer og andre interesserede. Indtil den 15. juni er det således kun medlemmer, der kan tilmelde sig arrangementet, men herefter er tilmeldingen åben for alle.

Tilmelding sker ved kontakt til bestyrelsesmedlem Marie på tlf. 5152 6104 eller email info@koehoe.dk – skriv “Sankt Hans” i emnefeltet.

Entré: 0 kr.

TOP
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com