Søndags drop - in

Vi har i år sat tre sommer-søndage af til ”Søndags drop-in” for medlemmerne. På disse dage er det op til medlemmerne, hvad der skal foregå. Der er ikke nogen enkelte personer, der er ansvarlige for disse dage. Den første der kommer låser op, den der går sidst slukker alt og

Start

17. juli 2022 - 10:00

End

17. juli 2022 - 16:00

Vi har i år sat tre sommer-søndage af til ”Søndags drop-in” for medlemmerne. På disse dage er det op til medlemmerne, hvad der skal foregå. Der er ikke nogen enkelte personer, der er ansvarlige for disse dage. Den første der kommer låser op, den der går sidst slukker alt og låse af. Der hænger en seddel hvordan det gøres. De der kommer, finder ud af hvad de har lyst til.

Man kan lave noget sammen, fx spille – brætspil, kort, kroket, kongespil eller andet, man kan tegne/male i haven, strikke, læse en bog under træerne, spille klaver, tænde et bål og stege pølser, spise sin medbragte mad, bare drikke kaffe/te og, sludre med de andre …. eller noget helt andet. Tag gerne selv spil, malegrej mm med.

Der er selvbetjening af drikkevarer fra køleskabet, som betales enten på mobilPay eller i cigarkassen på køleskabet. Vi håber rigtigt mange vil få glæde af Haven på disse dage:

Søndag d.17.07 kl. 10

Søndag d. 24.07 kl.10

Søndag d. 21.08 kl.10s

TOP
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com