Syng solen ned

Fællessang Fredag d. 28.oktober kl 17 Københavns Højskoleforening Damstien 25 , Vanløse.   Vi mødes og synger nogle af de smukkeste efterårs- og aftenssange mens solen går ned. Det sker indendørs med udsigt til den smukke have ved Københavns Højskoleforening. Sara Futtrup synger for og pianisten Jonas Berg akkompagnerer. Vi

Start

28. oktober 2022 - 17:00

End

28. oktober 2022 - 18:00

Fællessang

Fredag d. 28.oktober kl 17

Københavns Højskoleforening

Damstien 25 , Vanløse.

 

Vi mødes og synger nogle af de smukkeste efterårs- og aftenssange mens solen går ned. Det sker indendørs med udsigt til den smukke have ved Københavns Højskoleforening.

Sara Futtrup synger for og pianisten Jonas Berg akkompagnerer. Vi synger både de elskede og kendte og de lidt mere ukendte.

Dagens sangvælger er skuespiller Anne Sprogøe Fletting, født 1960 på Vesterbro. Annes mormor og morfar havde et sommerhus på Herlufholmsvej her i Vanløse, og i 1991 købte hun med sin mand Henning Sprogøe hus i Vanløse. Anne er uddannet healer og skuespiller fra Odense Teater i 1983 og har levet som freelance siden, som skuespiller, instruktør og underviser.

Syng Solen Ned er arrangeret af Vanløse Synger, en arbejdsgruppe som arbejder på at skabe lokal sammenhængskraft og fællesskab i bydelen.

Alle er velkomne.

Vin, kage og varme drikke kan købes. Gratis entre.

Arrangementet er støttet af Vanløse Lokaludval

TOP
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com