Vocalperformance i verdensklasse - vocalemsemblet Dopplers

Dopplers inviterer til en musikalsk aften med kormusik, solooptræden og fællessang i højskoleforeningens have d.8/8 2018 kl.19.30 som optakt til deres forestående turné på Færøerne. Kom og nyd den sidste lyse nat for i år med os. Ved klaveret Astrid Vang-Pedersen Vokalensemblet Dopplers består af 10 sangere, ledet af Astrid

Start

8. august 2018 - 19:30

End

8. august 2018 - 21:30

Address

Haven, Damstien 25, 2820 Vanløse   View map

Dopplers inviterer til en musikalsk aften med kormusik, solooptræden og fællessang i højskoleforeningens have d.8/8 2018 kl.19.30 som optakt til deres forestående turné på Færøerne.

Kom og nyd den sidste lyse nat for i år med os.

Ved klaveret Astrid Vang-Pedersen

Vokalensemblet Dopplers består af 10 sangere, ledet af Astrid Vang-Pedersen. Gruppen præsenterer et alsidigt repertoire indenfor flere genrer, herunder pop, folkemusik, etnisk og klassisk musik, og arbejder gerne i krydsfeltet mellem disse. Et særligt fokus er på kommunikativ optræden gennem introduktioner, inspirerende koreografier og publikumsinteraktion. Gruppen komponerer og arrangerer det meste materiale selv, men inddrager også kendte værker særligt udvalgte til lejligheden.

Dopplers har vundet guldmedalje ved den internationale korkonkurrence i Randers 2012 og 2. pladsen i kategorien ”Rytmisk kor”, samt en pris for “mest innovative performance”, ved Aarhus Vokal Festival 2015. I 2017 var Dopplers udtaget til at optræde på World Symposium on Choral Music, som foregår hvert 3. år i forskellige værtsbyer verden over, som en slags korenes olympiade.

Dopplers har netop udgivet sin anden EP med titlen Colors of Peace. Her har gruppen eksperimenteret med egne kompositioner og arrangementer inspireret af verdensmusikkens klange. Numrene udgør tilsammen en suite, der bringer lytteren på en stemningsfuld rejse i vokalmediets forskelligartede udtryk.

Læs mere på www.dopplers.dk

MORE DETAIL

Phone

30 71 80 30

Email

info@koehoe.dk

TOP
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com