Arbejdsweekend i Haven

Da vi nu endelig kan skyde sommersæsonen i gang, har vi brug for din hjælp, når vi den 20.-21. juni holder arbejdsweekend i Haven. Begge dage fra kl. 10, hvor vi begynder med en kop kaffe og herefter bygger Sankt Hans bål, luger bede, klipper hæk og rydder lidt op.

Start

20. juni 2020 - 10:00

End

21. juni 2020 - 14:00

Da vi nu endelig kan skyde sommersæsonen i gang, har vi brug for din hjælp, når vi den 20.-21. juni holder arbejdsweekend i Haven. Begge dage fra kl. 10, hvor vi begynder med en kop kaffe og herefter bygger Sankt Hans bål, luger bede, klipper hæk og rydder lidt op. Vi gør allerede, hvad vi kan i det daglige, men det kræver en ekstra indsats, hvis vi skal nå helt i mål til sommerens arrangementer. Derfor håber vi, at nogle af jer medlemmer vil give en hånd med enten lørdag eller søndag. Foreningen byder på frokost som tak for hjælpen.

Arbejdsdagene i Haven plejer at være hyggelige og inspirerende, og der er både store og små opgaver at kaste sig over. Tilmelding ved henvendelse til bestyrelsesmedlem Else Marie på tlf. 22 43 42 98 / info@koehoe.dk. Medlemmer er desuden mere end velkommen til at give en hånd med om tirsdagen, som er fast havedag.

TOP
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com