Debatmøde om byplanlægning i Vanløse

Den lokale og internationalt anerkendte professor i byplanlægning, Jan Gehl, inviterer til et debatmøde, hvor omdrejningspunktet er byplanlægningen og nybyggeriet i Vanløse. Mødet holdes som en optakt til kommunalvalget i november, og Jan Gehls håb er, at kommunalpolitikere vil være lydhøre over for borgernes holdninger. Skal vi have højhuse eller

Start

30. september 2021 - 19:30

End

30. september 2021 - 21:30

Den lokale og internationalt anerkendte professor i byplanlægning, Jan Gehl, inviterer til et debatmøde, hvor omdrejningspunktet er byplanlægningen og nybyggeriet i Vanløse. Mødet holdes som en optakt til kommunalvalget i november, og Jan Gehls håb er, at kommunalpolitikere vil være lydhøre over for borgernes holdninger.

Skal vi have højhuse eller parker, hvordan bliver det nemmere og rarere at navigere rundt i byen, og hvornår får også Vanløse ny-istandsatte gader og torve som i resten af København?

Jan Gehl mener, at Vanløse er tilfældigt indrettet, rodet og præget af mangel på planlægning – er du enig? Kom og tag debatten denne aften i Københavns Højskoleforening.

Fri entré.

TOP
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com