Fællessang for frihed

Kom og syng med, når Københavns Højskoleforening - lidt forsinket - inviterer til ”Fællessang for frihed” som en del af Spil Dansk ugen.   "Fællessang for Frihed” skulle egentlig have være afholdt i efteråret '20 som en del af ALSANG 2020, Danmarks største fællessang-initiativ, der markerede udgivelsen af Højskolesangbogens 19.

Start

16. maj 2021 - 15:00

End

16. maj 2021 - 17:00

Kom og syng med, når Københavns Højskoleforening – lidt forsinket – inviterer til ”Fællessang for frihed” som en del af Spil Dansk ugen.
 
“Fællessang for Frihed” skulle egentlig have være afholdt i efteråret ’20 som en del af ALSANG 2020, Danmarks største fællessang-initiativ, der markerede udgivelsen af Højskolesangbogens 19. udgave. Dengang måtte vi udskyde pga. Covid-19, men nu tager vi revanche.
 
Arrangementet byder både på traditionsrige og folkekære frihedssange fra Højskolesangbogen, men du vil også lære den nye fællessang “Frihedens Lysdøgn“, som blev skrevet til ALSANG 2020 .
 
“Fællessang for frihed” akkompagneres af Sofie Christiansen (sang) og Rasmus Hollerup (klaver og guitar), der leder publikum sikkert gennem repertoiret af markante danske frihedssange.
 
Arrangementet afholdes med respekt for gældende COVID-19 retningslinjer, og der er derfor begrænset plads. Det er derfor nødvendigt at booke plads på forhånd ved at skrive en mail til info@koehoe.dk.

TOP
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com