Grøn velsmagende mad - Hvordan og hvorfor?

Grøn velsmagende mad – Hvordan og Hvorfor? Invitation til  Madlavning med professionel kok og til fællesspisning Tid:   Onsdag den 3. april 2024 fra kl 17.00 til kl ca. 20.30. Sted: Københavns Højskoleforening, Damstien 25, Vanløse Klimagruppen Vanløse og Københavns Højskoleforening indbyder til en spændende aften, hvor vi skal lære at lave

Start

3. april 2024 - 17:00

End

3. april 2024 - 20:30

Grøn velsmagende mad – Hvordan og Hvorfor?
Invitation til  Madlavning med professionel kok og til fællesspisning
Tid:   Onsdag den 3. april 2024 fra kl 17.00 til kl ca. 20.30.

Sted: Københavns Højskoleforening, Damstien 25, Vanløse

Klimagruppen Vanløse og Københavns Højskoleforening indbyder til en spændende aften, hvor vi skal lære at lave og spise klimavenlig, velsmagende og grøn mad  sammen med en professionel kok, enten i køkkenet, hvor du lærer at lave maden sammen med kokken og/eller i fællesspisningen, hvor han fortæller om, hvordan maden er blevet tilberedt. Du får også opskrifterne og gode råd med hjem.

Formålet er at øge viden om grøn klimavenlig mad, og styrke motivationen til at lave grøn klimavenlig mad som baggrund for, hvorfor klimavenlig mad er vigtig, og hvordan madspild kan reduceres. 

Deltag i madlavningen og/eller kun i fællesspisningen:

Program:

Kl 17.00 til 19.00: Kokken Carsten Lunding og 8 interesserede deltagere laver sammen maden i køkkenet.

Kl 19.00. Fællesspisning ved langbord. Kokken deltager i fællesspisningen og fortæller om maden. Opskrifter uddeles.

Før og under maden synger vi et par sange.

Praktisk:                                                                                                                                                                                              Der er kun plads til 8 deltagere i køkkenet, men brug for 5 – 6 ekstra hænder til at snitte, dække bord og oprydning..                                                                                                                                                                                   Der kan max. deltage 35 personer i arrangementet.

Ønsker du at deltage i madlavningen, så skriv til Albert på mail: aac1@mail.tele.dk .                                             Tilmelding efter først til mølle princippet til både madlavningen og til fællesspisningen.
.

Pris: voksne 50 kr.  børn 25 kr, som indbetales via Billetto,  [http://www..koehoe.dk]www..koehoe.dk eller efter aftale ved døren.

Der kan købes øl,vin,vand og kaffe i baren.

På klimavenligt gensyn

Klimagruppen i Vanløse og Københavns Højskoleforening

Arrangementet er støttet af Nordea Fonden og Klimabevægelsen i Danmark.

TOP
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com