Historisk aften – for nye og gamle medlemmer

Kom til en ”historisk aften” og få indblik i, hvad det er for en forening og et fællesskab, vi mange nye medlemmer har meldt os ind i. Hvad var idéen og baggrunden, da foreningen blev etableret tilbage i 1878, og hvordan har det udviklet sig siden?   Vi er dykket

Start

22. september 2021 - 19:30

End

22. september 2021 - 21:30

Kom til en ”historisk aften” og få indblik i, hvad det er for en forening og et fællesskab, vi mange nye medlemmer har meldt os ind i. Hvad var idéen og baggrunden, da foreningen blev etableret tilbage i 1878, og hvordan har det udviklet sig siden?
 
Vi er dykket lidt ned i bøger og beretninger, jubilæumsskrifter, foreningsblade mm. og vil gerne indvie jer i det. Derudover ved vi, at flere af de ældste medlemmer gerne vil fortælle historier fra deres tid i foreningen, og vi håber, at flere får lyst til at bidrage undervejs. Der vil være billeder, måske et lille filmklip, sange samt mulighed for at købe kaffe, kage og kolde drikke. Vi håber på en dejlig aften med mange medlemmer, der enten er nysgerrige efter historien eller har været med til at skabe den.
 
Deltagelse er gratis for medlemmer.

TOP
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com