Hvordan knækker vi cancer?

Kom til foredrag med professor og kræftlæge Julie Gehl, når det handler om det vigtige og vedkommende emne, kræft. I dag mange danskere gjort bekendtskab med kræft, både som patient, pårørende og ven. For mange kan det være svært at tale om samt at indvie andre i, hvordan det er

Start

6. oktober 2021 - 19:30

End

6. oktober 2021 - 22:00

Kom til foredrag med professor og kræftlæge Julie Gehl, når det handler om det vigtige og vedkommende emne, kræft.
I dag mange danskere gjort bekendtskab med kræft, både som patient, pårørende og ven. For mange kan det være svært at tale om samt at indvie andre i, hvordan det er at være i det – at leve med kræften og at sætte ord på håb om at livet fortsætter for den pårørende, vennen, eller for en selv.

Men hvordan lever håbet? Hvordan kan vi knække cancer? Vi tackler det på mange forskellige måder, men hvordan kan vi tale sammen om det? Alt det vil professor Julie Gehl, som er kræftlæge tilknyttet Rigshospitalet, tage os igennem i foredraget. De første 45 minutter vil Julie Gehl tale om nyere kræftforskning, og herefter åbnes der op for fælles refleksion, debat og udveksling.

Tilmelding
Vi begynder kl. 19.30 og slutter inden kl. 22.00. Det vil være muligt at købe drikkevarer, kaffe og kage både inden mødet og i pausen.
Entré: 75 kr. for medlemmer. 100 kr. for ikke-medlemmer. Børn under 18 gratis. Betales kontant eller via MobilePay på dagen.
Tilmelding til info@koehoe.dk eller på tlf. 22 43 42 98, resterende billetter sælges i døren.

TOP
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com