Kunstudstilling #1 - Endnu en fortælling om hullet i hegnet

Københavns Højskoleforening byder indenfor til en grafisk og poetisk udstilling af illustrator og billedkunstner Mette Uldal med titlen "Endnu en fortælling om hullet i hegnet".   Som noget nyt har Københavns Højskoleforening dannet en kunstgruppe, som arbejder for at skabe interesse for kunst og samvær. I denne sæson vil der

Start

25. april 2021 - 16:00

End

30. maj 2021 - 18:00

Københavns Højskoleforening byder indenfor til en grafisk og poetisk udstilling af illustrator og billedkunstner Mette Uldal med titlen “Endnu en fortælling om hullet i hegnet”.

 

Som noget nyt har Københavns Højskoleforening dannet en kunstgruppe, som arbejder for at skabe interesse for kunst og samvær. I denne sæson vil der blive tre udstillinger i perioden fra april til november. Der vil være åbent torsdage kl 16-18 og søndage 14-17 i udstillingsperioderne. Første udstilling indledes med en fernisering søndag den 25. april. Udstillingen løber til og med den 30. maj.

 

Mette Uldal tog afgang fra Danmarks Designskoles Institut for Visuel Kommunikation i 1992 og har i alle årene arbejdet med illustration, design og billedkunst. I linoleumstryk, store tuschtegninger og flyvende papirværker snirkler hun igen og igen om den livskraft, vi får, når vi mærker, at vi er en del af naturens store kredsløb, den fred, den sorg og den glæde.

 

Arrangementet er støttet af Vanløse Lokaludvalg.

 

//OBS// Vi overholder til enhver tid de gældende corona-retningslinjer.

TOP
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com