Medlemsmøde

  Kære Medlemmer   Torsdag d. 13. april inviterer Bestyrelsen til medlemsmøde i Københavns Højskoleforening kl.19.00. Alle medlemmer er velkomne og vi glæder os til, at præsentere Jer for den nye udvalgsbaserede organisation for Højskoleforeningen. Arrangementet vil være en blanding af oplæg og workshop, hvor den nye organisering kan blive

Start

13. april 2023 - 19:00

End

13. april 2023 - 21:30

 

Kære Medlemmer

 

Torsdag d. 13. april inviterer Bestyrelsen til medlemsmøde i Københavns Højskoleforening kl.19.00.

Alle medlemmer er velkomne og vi glæder os til, at præsentere Jer for den nye udvalgsbaserede organisation for Højskoleforeningen.

Arrangementet vil være en blanding af oplæg og workshop, hvor den nye organisering kan blive drøftet og forbedret samtidig med, at man som medlem har mulighed for, at melde sig til at deltage i et eller flere udvalg alt efter lyst og interesse.

Formålet med mødet og den nye organisering af foreningsarbejdet er, at give medlemmerne øget mulighed for at deltage i foreningens opgaver og aktiviteter, samt at dele opgaverne blandt flere medlemmer og dermed skabe mulighed for indflydelse på hvilke aktiviteter foreningen og medlemmerne gerne vil have på programmet.

Der bliver serveret kaffe, the og hjemmebagt kage J

Vel mødt fra Bestyrelsen!

 

 

TOP
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com