Permakultur introkursus

Introkursus til Permakultur   Tid og sted: Lørdag den 5. okt. kl. 9 -16:30 og søndag den 6. okt. kl. 9 -16, 2024.  Kurset afholdes af Københavns Højskoleforening, Damstien 25, 2720 Vanløse. Permakultur står for "Permanent Kultur". Det betyder at man arbejder for en kultur som er bæredygtig, også på

Start

5. oktober 2024 - 9:00

End

6. oktober 2024 - 17:30

Introkursus til Permakultur
 
Tid og sted:
Lørdag den 5. okt. kl. 9 -16:30 og søndag den 6. okt. kl. 9 -16, 2024.  Kurset afholdes
af Københavns Højskoleforening, Damstien 25, 2720 Vanløse.
Permakultur står for “Permanent Kultur”. Det betyder at man arbejder for en kultur som er bæredygtig, også på meget langt sigt.
 
Permakulturen bruger naturen som model og selv om den ofte forbindes med havebrug og landbrug, omfatter det alle områder af livet, f.eks. også økonomi, bygninger, helbred og kunst.
Formålet med dette to-dages kursus er at give dig indblik i permakultur, og hvordan du kan bruge det i din hverdag og blive klogere på, hvordan dens redskaber kan bruges til at omstille vores liv og lokale fællesskaber.
Kurset veksler mellem læring om permakultur (teori) og praktiske øvelser, både ude og inde. Du får selv mulighed for at arbejde med permakulturens værkstøjer. Til sidst skal du  være med til at skabe et design, et såkaldt landbaseret design for en have eller et livsstilsdesign, f.eks for transport, helbred eller fødevareforbrug.
Kurset er for alle, der interesserer sig for bæredygtighed, og det kræver ingen forudsætninger indenfor permakultur.
Undervisere:  Mette Madvig, jordbruger på Hjortespringgård og diplomstuderende i permakultur.
Camilla Brok, biolog, billedkunstner og diplomstuderende i permakultur:
https://ligusteridealisten. dk
Max. 25 deltagere.
Pris: 1.300 kr, dog 900 kr for studerende
Inkl.  kaffe/te x 2 + frokost begge dage.
Vi melder ud, og laver venteliste, når vi har nået de 25 deltagere. Du kan tilmelde dig og købe billet på https://koehoe.dk/billet/, Københavns Højskoleforening.’
Med venlig hilsen
Else Marie Buck
KØBENHAVNS HØJSKOLEFORENING
Mobil: 22 43 42 98

TOP
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com