Syng solen ned

Vi mødes i skumringstimen i Københavns Højskoleforening og synger nogle af de smukkeste efterårs- og aftensange, mens solen går ned. Det er ”Vanløse Synger”, der kommer på besøg i Haven med dette fællessangsarrangement, og de har inviteret Jesper Christensen til at være vært, og han vælger og begrunder valget af

Start

29. oktober 2021 - 17:00

End

Vi mødes i skumringstimen i Københavns Højskoleforening og synger nogle af de smukkeste efterårs- og aftensange, mens solen går ned.

Det er ”Vanløse Synger”, der kommer på besøg i Haven med dette fællessangsarrangement, og de har inviteret Jesper Christensen til at være vært, og han vælger og begrunder valget af sange. Jesper Christensen er børne- og ungdomsborgmester og tidligere socialborgmester i Københavns Kommune.

Musiker og sanger Sara Futtrup leder sangen, og klaveret spilles af pianisten Jonas Berg. Sara Futtrup fortæller om arrangementet: “Her er plads til alle, både dem der synger skønsang, skråler og brummer. Alle kan være med på deres niveau. Vi skal synge både de elskede og kendte og de lidt mere ukendte”.

”Syng Solen Ned” er arrangeret i samarbejde med ”Vanløse Synger”, en arbejdsgruppe som arbejder på at skabe lokal sammenhængskraft og fællesskab i bydelen. Det er hensigten at inddrage byens rum, parker, lokale pladser samt nye samarbejdspartnere.

Højskoleforeningens bar er åben, og man kan købe kaffe, te, kage og kolde drikke. Tag gerne højskolesangbogen med.

Arrangementet er støttet af Vanløse Lokaludvalg.

Gratis entre, tilmelding ikke nødvendig.

TOP
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com